Παρών δηλώνει ο Γ. Νικητιάδης για τις εκλογές, θεωρώντας βέβαιη την υποψηφιότητα του στα Δωδεκάνησα με το ΠΑΣΟΚ – Κ.Α.και δίνει ξεκάθαρο στίγμα για τις μετεκλογικές εξελίξεις

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο Γιώργος Νικητιάδης, τον οποίο συναντήσαμε στον εσπερινό της Παναγίας της Θρηνωδούσας και μίλησε στο φακό του “Παλμού της Καλύμνου”, στέλνοντας ευχές σε όλους και φυσικά σχολιάζοντας την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και την υποψηφιότητα του στα Δωδεκάνησα, που φαίνεται να θεωρείται ότι έχει κλειδώσει.

Ο τ. Υφυπουργός Τουρισμού, μίλησε στο φακό καταρχάς για το φλέγον θέμα των ημερών, των τηλεφωνικών υποκλοπών, τονίζοντας πως αποτελεί βαθύ πλήγμα για την δημοκρατία και μάλιστα όταν έγινε, όπως υπογράμμισε, εν γνώσει του πρωθυπουργού.

Την ακρίβεια που πλήττει τους νησιώτες και τις άσχημες ημέρες που έρχονται, απέδωσε στην άσκηση της πολιτικής από την σημερινή κυβέρνηση, τονίζοντας πως δεν λαμβάνονται ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης των νησιωτών.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο Δωδεκανήσιος πολιτικός, εκτός των άλλων έδωσε και το στίγμα των επόμενων εκλογών και την οποία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας, χαρακτηρίζοντας την σημερινή ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, ως ένα κόμμα που απέχει από τον χώρο του λεγόμενου δημοκρατικού κέντρου, με τη θέση του να είναι ξεκάθαρη όσον αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών, οπότε αυτές γίνουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφονται τα όσα δήλωσε στο φακό του “Παλμού της Καλύμνου” ο Γ. Νικητιάδης:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

O Γ. Νικητιάδης είχε συνατήσεις με τον Δήμαρχο καθώς και με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Καλύμνου, στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Κάλυμνο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κω