Στην επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου της Βουλευτού και Τομεάρχη Τουρισμού του Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνας Νοτοπούλου, συμμετείχε ο υποψήφιος  βουλευτής και μέλος της Ν.Ε. Β. Δωδεκανήσου, Γιώργος Κασσάρας τουΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., μαζί με κλιμάκιο στελεχών του κόμματος.

Επίσης το κλιμάκιο με επικεφαλής τη βουλευτή, συναντήθηκε με  τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Δωδεκανήσου και με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Στις συναντήσεις αυτές όπως και στη συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε η κ. Νοτοπούλου, προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναπτύχθηκαν και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, με βάση τους έξι Άξονες του προγράμματος του.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας  ο υποψήφιος βουλευτής, συμμετείχε μαζί με την Τομεάρχη του κόμματος, τον συντονιστή Ν. Δωδεκανήσου Αντώνη Αποστολίδη, τον τ. βουλευτή Δημήτρη Γάκη και άλλους, σε εκδήλωση για την «Εξάλειψη της Έμφυλης Βίας» που διοργάνωσε η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΥ στην οποία την παρουσίαση έκανε ο γραμματέας της Νεολαίας Ρόδου, Αλέξανδρος Μυρίσης και συμμετείχε και το μέλος της οργάνωσης από Κάλυμνο, Θεοφίλης Ρούσσος.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video