Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιώργος Κασσάρας, περιοδεύει στα νησιά του νομού και βρέθηκε στη Ρόδο, όπου πραγματοποίησε επαφές με πολίτες και συλλογικότητες, ενώ μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Δωδεκανήσου και στην εκπομπή της Ρένας Βενιανάκη

Ο τ.βουλευτής και Γ.Γ.Αιγαίου, αναφέρθηκε στα προβλήματα της ακρίβειας που διαπιστώνει κατά την επαφή του με τους πολίτες, ενώ τόνισε την αγωνία των ψαράδων της περιοχής και ειδικά της Καλύμνου, ειδικά σε σχέση με τα καύσιμα, που τείνουν να καταστήσουν το ψάρεμα εντελώς απαγορευτικό.

Ο Γ. Κασσάρας, φυσικά σχολίασε το πρόβλημα που προέκυψε μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με τον αποκλεισμό του Ν. Κάλυμνος από τον διαγωνισμό για τις δρομολογιακές γραμμές, τονίζοντας την αναστάτωση που έχει προκληθεί από το γεγονός αυτό σε όλα τα νησιά της περιοχής, που εξυπηρετούνταν από το πλοίο της ΑΝΕΚ και επεσήμανε πως θα είναι καταστροφικό, αν σύντομα δεν βρεθεί κάποια λύση.

Την πεποίθηση πως θα υπάρξει προοδευτική κυβέρνηση μετά τις εκλογές εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη της νησιωτικότητας, η οποία πρέπει να οικοδομηθεί με πολιτική βούληση, ενώ πιστεύει πως το επιτελικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη, που προσβάλλει ακόμα και τους νεοδημοκράτες, μετά τις εκλογές δεν πρόκειται να υπάρχει, ανεξαρτήτων του αποτελέσματος.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video