Απο τον τ. πρόεδρο της ΑΝΕΚ, Γιάννη Διαμαντή, δημοσιεύτηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, που σχολιάζει το χθεσινό δελτίο τύπου της παράταξης του Γιάννη Μαστροκούκου, για την πρόσκρουση του πλοίου Ν. Κάλυμνος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση, όπως δημοσιεύτηκε:

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου του κ.Μαστροκούκου διαπιστώνει κανείς την ΑΓΩΝΙΑ του προκειμένου να ρίξει την ευθύνη του ατυχήματος στο ΔΣ της ΑΝΕΚ.Και γίνομαι πιο αναλυτικός:

Α) Ενώ ο τίτλος του site μιλάει για την πρόσκρουση του ν.Καλυμνος,εκείνος ,μετατρέπει τον τίτλο λέγοντας ” ΕΡΙΞΑΝ το πλοίο ν.Καλυμνος στα βράχια”.Με το ρήμα ΕΡΙΞΑΝ στον αόριστο τεχνιέντως ρίχνει την ευθύνη στο ΔΣ της εταιρείας                               

Β) Λέει ότι” η διοίκηση της ΑΝΕΚ είναι άφαντη”.Τί έπρεπε να κάμει δηλαδή εκτός από ένα δελτίο και την υποχρέωση να στείλει το πλοίο ΑΜΕΣΑ για επισκευή.Ανδεν το ξέρει τον ενημερώνω ότι όλο το ανακριτικό και δικαστικό μέρος αν υπάρξει θα διεξαχθεί από το λιμεναρχείο να και από το ΥΕΝ οχι από την διοίκηση.                             

Γ) “Διερωτάται κανείς τι συμβαίνει στην ΑΝΕΚ?”Τι συνέβαινε με τη ν διοίκηση Θανάτση Διακομιχάλη?” Όλες οι συμπτώσεις στα χέρια τους γίνονται?” Ευθύνη δεν υπάρχει από κανέναν?”Δηλαδή τι θέλει να πεί? Ότι ήθελαν να βουλιάξουν το σκάφος? Ήθελαν να κάψουν την μηχανή?Ήθελαν να βάλουν φωτιά στο star?

Κύριοι ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ!!! Επισημαίνω ότι η ΑΝΕΚ είναι ανώνυμη εταιρεία και δεν προσφέρεται για αντιπολιτευτικές κορόνες.

Γιάννης Διαμαντής π.προεδροςτης ΑΝΕΚ”