Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Κουλλιάς, του οποίου το όνομα βρίσκεται στην λίστα με τους καλύτερους σεφ ανά την Ελλάδα, αποφάσισε να συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη “Η Κάλυμνος ΑλλάΖει”, με επικεφαλής το Γιώργο Μαύρο και να προσφέρει τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τη διάθεση του στην πατρίδα του.

Ο Κουλλιάς Δημήτρης,  γεννήθηκε στις 10/11/1976 στην Κάλυμνο. Είναι παντρεμένος με την Χουρδά Βασιλεία και έχει 2 παιδιά .

Έχει σπουδάσει στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου

Εργάζεται για 28 χρόνια στον χώρο τις γαστρονομίας όπου έχει πετύχει πολλές διακρίσεις. Διδάσκει στα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης στην ΑΝΚΟ Κω.

Είναι μέλος τις κριτικής επιτροπής των World Food Gift Challenge Awards 2023 της IGCAT. INTERNATIONAL INSTITUTE OF GASTRONOMY, CULTURE, ARTS AND TOURISM 

Έχει διατελέσει μέλος σε ομάδες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΕΟΤ  για την  προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων σε Ευρωπαϊκά κράτη, όπως και παρουσιάσεις στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Ο ίδιος ο γνωστός σεφ, καταθέτει τις σκέψεις και τα οράματά του για την ανάπτυξη της Καλύμνου:

“Τα θέματα της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων είναι πλέον Θέματα πρώτης γραμμής. 

Είναι σαφές ότι ο γαστρονομικός πολιτισμός κάθε τόπου αποτελεί μια ιδιαίτερη αξία η οποία τον χαρακτηρίζει. Η αξιοποίηση του με κάθε δυνατό τρόπο και η εκμετάλλευση του μέσω του τουρισμού μπορεί να αναδείξει τον τόπο σε σημαντικό βαθμό και να ανεβάσει σε υψηλότερα επίπεδα την τουριστική του αξία.  Παράλληλα δημιουργεί οφέλη και  σε άλλους τομείς που σχετίζονται με την γαστρονομία.

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος