Μια σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στον Γιώργο Μαύρο, προπονητή της ΕΑΚΑ, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προπονητών και ιδιαίτερα από μεγάλους διεθνείς, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Στο μήνυμά του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γ. Μαύρος, ευχαριστεί όλο το σωματείο, τους παράγοντες και τους φιλάθλους, που σε όλους αυτούς αφιερώνει την μεγάλη αυτή διάκριση.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γ. Μαύρου:

“Το να σε βραβεύει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προπονητών είναι ασφαλώς μια σημαντική προσωπική στιγμή! Δεν παύει  ωστόσο να είναι κυρίως ένα ομαδικό βραβείο…. Αν δεν υπήρχαν οι κατάλληλοι άνθρωποι τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν…. Γι αυτό το βραβείο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Nikolas Kopanezos, στον Kostas Katris  στον Μιχάλης Σκουμπουρδής και στον Thanasis Kokkinidis  που με ξεσήκωσαν και βάλαμε τους στόχους μας…. και τους πετύχαμε όλους γιατί πιστεύαμε και πιστεύουμε ο ένας στον άλλο…. Ένα ευχαριστώ στην ομάδα μου την Ε.Α.ΚΑ Basketball Official που κάνει συνεχώς υπερβάσεις και βάζουμε ολοένα και μεγαλύτερους στόχους… στους παικταράδες μου που γίναμε οικογένεια, δεμένοι όσο ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα και που έδωσαν αίμα σε κάθε αγώνα…. και βέβαια στον κόσμο μας, μικρούς και μεγάλους… γέμισαν ασφυκτικά  το γήπεδο μας, αλλά  γέμισαν και τα γήπεδα της Ρόδου, της Κω  και της Αθήνας σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας…. Τι άλλο να πω, σας ευχαριστούμε πολύ…. Αυτός είναι ο αθλητισμός και για αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε…. Είτε από αυτό το πόστο είτε από όποιο άλλο προκύψει στο μέλλον….