“Δεν στεκόμαστε στο παρελθόν, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της Καλύμνου, με την Νέα Κάλυμνο στο τιμόνι του Δήμου, με ενότητα, αξιοποίηση όλων των δυνάμεων του νησιού, με τις πόρτες του Δημάρχου να είναι πάντα ανοικτές στην τοπική κοινωνία, χωρίς εμπάθειες και αποκλεισμούς, γιατί όλοι οι Καλύμνιοι είμαστε ίσοι και έχουμε κοινούς σκοπούς και οράματα για τον τόπο μας”

Χειμαρρώδης ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Γαλουζής, ενώ απομένουν λιγότερα από δύο 24ωρα από το άνοιγμα της κάλπης, που θα αναδείξει την νέα ηγεσία του Δήμου της Καλύμνου, παραχώρησε συνέντευξη στον Παλμό της Καλύμνου, δηλώνοντας αλλά και δείχνοντας αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, που θεωρεί ότι θα τον οδηγήσει εκ νέου στη θέση του επικεφαλής της νέας δημοτικής αρχής του νησιού.

Αν και στην ομιλία του στην πλατεία ήταν σύντομος και πολύ περιεκτικός, σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Κάλυμνος”, άνοιξε όλα τα χαρτιά του, σε σχέση με το πρόγραμμά του για την νέα δημοτική περίοδο της πενταετίας 2024-2029, αλλά και για τις άμεσες προτεραιότητες, τις λεγόμενες “πρώτες 100 ημέρες”. Ξεκαθάρισε από την αρχή της συζήτησης πως δεν θα αναφερθεί στο παρελθόν, επιλέγοντας ως τακτική του να αγνοήσει όλα όσα αναφέρονται στην προεκλογική περίοδο και επικεντρώθηκε μόνο στις δράσεις που είναι ήδη έτοιμες για να βγει η Κάλυμνος “από το τέλμα”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε πως είναι γνώστης των δυνατοτήτων και των λειτουργιών του Δήμου, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού, υπογραμμίζοντας πως από την π΄ρωτη μέρα θα ξεκινήσει η δουλειά, με στοχευμένες δράσεις, που είναι γνωστές σε όλη την Κάλυμνο, μέσα από τις περιοδείες και την διαδικτυακή ενημέρωση. Πολλά τα προβλήματα και πολλά τα στοιχήματα για τον υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος σε όλη την συνέντευξη έδωσε απαντήσεις και παρουσίασε τις λύσεις που έχει ήδη επεξεργαστεί η ομάδα του και θα βάλει σε εφαρμογή, χωρίς καμία καθυστέρηση, από την επόμενη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του. Θα αξιοποιήσει κάθε μελέτη που υπάρχει, θα συνεχίσει όλα τα έργα που έχει ανάγκη η Κάλυμνος, θα “ξεμπλοκαριστούν” όλα εκείνα που χρόνια βαλτώνουν και εμποδίζουν τον τόπο να προχωρήσει προς την ανάπτυξη.

Ακολουθούν τα δύο βίντεο από την σημερινή συνέντευξη του Γιάννη Γαλουζή, σήμερα 6 Οκτωβρίου, όπως τα κατέγραψε ο φακός του Παλμού της Καλύμνου.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video