Β. Καπαδάκης: “Την εποχή εκείνη όλοι οι πράκτορες είχαμε την έγκριση της εταιρείας να εισπράττουμε και να αποδίδουμε μετρητά και επιταγές – Τίποτα δεν γινόταν από την “πίσω πόρτα” όλα ήταν νομότυπα με αποδείξεις – Αμέσως ανέλαβα την ευθύνη και δεσμεύτηκα για τις επιταγές και το ποσό με υπεύθυνες δηλώσεις – Έχω ήδη καταβάλει μέρος του ποσού και σύντομα θα το εξοφλήσω και θέλω την κατανόηση όλων “

Σήμερα ο επιχειρηματίας Βασίλης Καπαδάκης, κεντρικός πράκτορας της ΑΝΕΚ από το 2005 μέχρι το 2010, ζήτησε να μιλήσει για την γνωστή πλέον υπόθεση των 409 Χιλ. ευρώ που ζημιώθηκε η ΑΝΕΚ με τις γνωστές επιταγές, μια υπόθεση που ήρθε στην επιφάνεια τέλος του 2010 και έκτοτε απασχολεί την τοπική επικαιρότητα και ως γνωστόν σύντομα θα βρεθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, μετά και το παραπεμπτικό βούλευμα.

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο, ο Β. Καπαδάκης, αφού πέρασαν περίπου 11 χρόνια, μιλά για πρώτη φορά δημόσια για την υπόθεση, αναφέρεται στις διαδικασίες που ακολουθούνταν στην ΑΝΕΚ την εποχή εκείνη, στα όσα διαδραματίστηκαν την επίμαχη περίοδο και τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε, στο ποσό που οφείλει και στην πρόθεση του να το αποπληρώσει, καθώς ήδη έχει καταβάλει ένα μέρος από αυτό (135 Χιλ. ευρώ μέχρι σήμερα).

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα ανέφερε στο φακό ο Β. Καπαδάκης, ενώ πριν λίγη ώρα η διοίκηση της ΑΝΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα και επιστολή του, που απεύθυνε στην εταιρεία, την οποία παραθέτουμε αυτούσια όπως παραλήφθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video