Σήμερα στις 19:00 στην Πλατεία Καζούλη στην Κω, θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας από το νησί του Ιπποκράτη τις ανοικτές προεκλογικές του συγκεκντρώσεις, εν όψει της εκλογικής μάχης της 21ης Μαϊου. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκάνήσου, στην “κενή θέση”, ως απότιση φόρου τιμής στον σύντροφο, φίλο και στενό του συνεργάτη, Νεκτάριο Σαντορινιό.

Για την σημερινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, έχουν κινητοποιηθεί τα μέλη, οι φίλοι και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, που βρίσκονται στο νησί για την ομιλία του προέδρου του κόμματος.

Τα iframes των δύο διαδικτυακών καναλιών που θα μεταδοθεί η αποψινή ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στην Κω:

ERTNEWS 2
<iframe src=”https://www.ert.gr/webtv/ert/tv/live-glm/ert-news-2.html” width=”100%” height=”380″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen></iframe>
ERTNEWS 3
<iframe src=”https://www.ert.gr/webtv/ert/tv/live-glm/ert-news-3.html” width=”100%” height=”380″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen></iframe>