Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Με μια σεμνή τελετή, έγινε ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά του παραρτήματος Καλύμνου του Λυκείου Ελληνίδων, μέσα σε ένα μοναδικό χώρο, που αποτελεί “θησαυροφυλάκιο” της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού.

Με την παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των δασκάλων χορού, στον όμορφο και προσεγμένο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου, τελέστηκε ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά, από τους ιερείς π. Αμφιλόχιο Σακαλέρο και π. Ισίδωρο Γλυνάτσης, με την ευχή όλων να κυλήσει ομαλά και δημιουργικά, καθώς είναι πλούσιος ο προγραμματισμός των δράσεων του δραστήριου πολιτιστικού σωματείου.

Η Πρόεδρος του ΛΕΚ, Πόπη Κασσάρα – Τρικοίλη, παρουσία της επίτιμου πλέον προέδρου, Πόπης Μαύρου, αναφέρθηκε στη μοναδική εμπειρία από την παρουσία της εξαμελούς αντιπροσωπείας στο 20ο Συνέδριο του Λυκείου Ελληνίδων στην Καλαμάτα, με κεντρικό θέμα “Ελληνικότητα και Ρωμιοσύνη”, ενώ τόνισε πως ήδη ξεκίνησαν τα χορευτικά τμήματα, αλλά και εκείνο του κεντήματος και αρχές Νοεμβρίου η Σχολή Γονέων, υπογραμμίζοντας πως ο χώρος του Μουσείου λειτούργησε όλο το καλοκαίρι, μετά την διετή αναστολή λόγω της πανδημίας, ενώ χαρακτήρισε πλούσιο το καλοκαίρι που πέρασε από πλευράς εκδηλώσεων.

Ακολουθεί το βίντεο από την τελετή του Αγιασμού:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος