Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια  στους κ. Παππά Ιωάννη , Κόνσολα Μάνο, Ιατρίδη Μίκα , Υψηλάντη Βασίλειο και  Νικητιάδη Γιώργο  για την εκλογή τους στο εθνικό κοινοβούλιο.

  Εύχομαι καλή επιτυχία στο  έργο τους και είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούν, με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που τους διακρίνει , για  την πρόοδο και την ευημερία των νησιών μας και για να δοθούν λύσεις σε καίρια  για την ανάπτυξη  τους θέματα.

    Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Παππά,  για την υπουργοποίηση του στο   Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αρμόδιο για μια σειρά από θέματα που αφορούν τα  νησιά μας . Του εύχομαι να έχει μια γόνιμη και παραγωγική θητεία. Η καλή γνώση  των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών των νησιών μας  άλλωστε είναι  το αναγκαίο  εφόδιο, το οποίο ο κ. Παππάς διαθέτει, ώστε οι παρεμβάσεις του να είναι  αποτελεσματικές .

   Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και τους υποψήφιους μας, που συμμετείχαν την εκλογική διαδικασία , έδωσαν έντιμα  τη μάχη τους αλλά δεν κατάφεραν να εκλεγούν και να τους πω ότι τα νησιά μας έχουν ανάγκη τις δυνάμεις όλων μας για να μπορέσουν σε δύσκολους καιρούς να  συνεχίσουν να αγωνίζονται και να προκόβουν.

                                                                                  Ο

                          Έπαρχος Π.Ε. Καλύμνου

                                                                    Εμμανουήλ Γ. Μουσελλής

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος