“Αγανακτισμένος” δείχνει να είναι ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού του Δήμου, Νικήτας Γιαννικουρής, για τα χθεσινά δημοσιεύματα (στο τέλος το χθεσινό δημοσίευμα) σε σχέση με την κατάσταση στο κλειστό γυμναστήριο – γήπεδο μπάσκετ, καθώς μιλά στον φακό του “Π.τ.Κ.”.

Ο Ν. Γιαννικουρής, φανερά ενοχλημένος από την ανάδειξη του γεγονότος για το γήπεδο μπάσκετ, στο οποίο παρουσιάστηκε ξανά το πρόβλημα με τα νερά και το παρκέ του γηπέδου, θεορώντας πως τα δημοσιεύματα στόχο έχουν να “πικάρουν”, όπως ανέφερε, την δημοτική αρχή και ειδικά το ίδιο, ως υπέυθυνο του αθλητισμού.

Εξέφρασε το “παράπονό” του πως στο παρελθόν δεν γινόταν διαπιστώσεις και δημοσιοποιήσεις, ενώ σήμερα αναδεικνύονται όλα τα προβλήματα, που δεν αρνήθηκε φυσικά ότι υπάρχουν, όμως επεσήμανε πως η σημερινή Δημαρχία από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε τις διαδικασίες για την κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίουκαι παράλληλα να επισκευαστούν οι υποδομές γενικά στον χώρο, τα οποία θα δρομολογηθούν μέσα στον επόμενο χρόνο. Παράλληλα “τα βέλη” του στράφηκαν και προς στελέχη του τοπικού μπάσκετ, που δεν άφησαν, όπως δήλωσε, να αντικατασταθεί το παρκέ με πλαστικό τάπητα, ξεσηκωθήκανε ενάντια σε αυτή την επιλογή και “πήγαν πίσω” την όλη διαδικασία.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε στο φακό ο Ν. Γιαννικουρής:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video