Στη γειτονική Κω θα βρίσκεται τη Δευτέρα 24 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Δωδεκάνησα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Β. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καλεί κάθε δημοκράτη, να δώσει με την παρουσία του, δυναμικό παρών στην ομιλία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/4/23 και ώρα 19.30 στην πλατεία Καζούλη στην Κω.

Στην πρόσκλησή της η Ν.Ε. καλεί όλους να παραβρεθούν στην ομιλία του προέδρου και προσθέτει: “Να δηλώσουμε όλοι μαζί την αντίθεση και αντίδρασή μας στις άθλιες και ισοπεδωτικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς και την αταλάντευτη απόφασή μας για πολιτική αλλαγή. 

Την απόφαση μας για την Νίκη στις προσεχείς εκλογές και τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας με γνώμονα την προστασία στον πολίτη, με ισχυρό κράτος και με Δικαιοσύνη για όλους.

Όλοι στην υποδοχή και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα 24/4/23 στην πλατεία Καζούλη στην Κω”.