Ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την πλατφόρμα αιτήσεων για εγγραφη στο τμήμα Διασώστη – Πλήρωμα Ασθενοφόρου, του Δημόσιου ΙΕΚ Καλύμνου, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και όπως δήλωσε στο φακό του “Παλμού της Καλύμνου”, ο διευθυντής Νίκος Τσιούγκαρης.

Κανονικά προχωρά η διαδικασία με τις αιτήσεις και τις εγγραφές των υποψηφίων για το νέο τμήμα που θα λειτουργήσει στο ΙΕΚ του νησιού, όπως και για τις άλλες ειδικότητες, με τους ενδιαφερόμενους να είναι περίπου 28 και την προθεσμία υποβολής στην πλατφόρμα να λήγει αύριο Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα από σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε και η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για τους εκπαιδευτές, που είναι εγγεγραμμένα μέλη στο Μητρώο Εκπαιδευτών των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. να δηλώσουν τα μαθήματα στις ειδικότητες:

• ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ Α’ΕΞΑΜΗΝΟ

• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF) Α’ΕΞΑΜΗΝΟ

• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Α’ΕΞΑΜΗΝΟ

• ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Οι δηλώσεις των εκπαιδευτών γίνονται στον σύνδεσμο :mitrooiek.minedu.gov.gr

Προσοχή οι εκπαιδευτές πρέπει να συμβουλευτούν το ωρολόγιο πρόγραμμα του ΙΕΚ ,όπως και το προσοντολόγιο εκπαιδευτών ανά μάθημα https://sites.google.com/site/iekkalimnou/ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΙ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΤΚ: 85200 Γραφεία τηλέφωνο :2243051215 grammateia@iek-kalymn.dod.sch.grfacebook:Ι.Ε.Κ. Καλύμνου

Για όλα τα θέματα μιλά στο φακό ο διευθυντής του ΙΕΚ Καλύμνου, στο παρακάτω βίντεο:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video