Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών αλλά και των επαγγελματικών υποχρεώσεων των μελών, αφού προσήλθαν 86 ψηφοφόροι, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στον Εμπορικό Σύλλογο Καλύμνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πρώτος, με 74 ψήφους, αναδείχτηκε ο Άγγελος Καλαθιανάκης, για το νέο ΔΣ του Συλλόγου, με δεύτερο τον Γιάννη Νομικάριο με 44, τρίτος ο Νικόλας Τσαγκάρης με 42, τέταρτη η Πόπη Κουτούζη με 38 και ακολουθούν ο Γιάννης Καράμαλης 33, η Ειρήνη Χαλκίτη 24, η Σοφία Λαγούδη 19, ο Γιάννης Μαρίνος 18 και ο Γιώργος Πέρος 17.

Οι παραπάνω, θα αποτελέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την επόμενη περίοδο και αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία θα είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία 3, οι Αγγ. Καλαθιανάκης, Γ. Νομικάριος και Ν. Τσαγκάρης. Φυσικά αναμένεται πρόεδρος να αναδειχθεί και πάλι ο Α. Καλαθιανάκης ανανεώνοντας την θητεία του, όταν βέβαια θα συσταθεί σε σώμα το νέο ΔΣ.

Ευχόμαστε στους εκλεγέντες, να είναι σιδεροκέφαλοι και καλό κουράγιο στο έργο τους, το οποίο αναμένεται να είναι δύσκολο, καθώς εκπροσωπούν πλέον την “ραχοκοκαλιά” της τοπικής οικονομίας.