Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συμμετείχε στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που έγινε στην Αθήνα και η Κάλυμνος εκπροσωπήθηκε με δύο τοπικούς παραγωγούς μελιού.

Το τριήμερο 18,19 και 20 Φεβρουαρίου στο M.E.C. Παιανίας, έγινε μετά από 2 χρόνια διακοπής λόγω πανδημίας, η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων για τους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, και για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας.

Από την Κάλυμνο συμμετείχαν ο Μιχάλης Πλάτσης με το “Μελίχρυσον” και η Μαρία Μακρυλλού – Ατσά με το “Golden Honey Kalymnos”, με τις δημιουργίες τους από τον “θησαυρό” της Καλύμνου, το θυμαρίσιο μέλι, στο περίπτερο που διέθεσε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στους παραγωγούς της περιοχής. Τους Καλύμνιους μελισσοπαραγωγούς επισκέφτηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, ενώ παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Φιλήμωνας Ζαννετίδης.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στην 8η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έδωσε τη δυνατότητα στους παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα και να στοχεύσουν σε νέες αγορές.