Με τπ βλέμμα στραμμένο στην περσινή “εμπειρία” για τους μαθητές, ο πολιτικός κόσμος της Καλύμνου εξέφρασε τις ευχές του για την νέα σχολική χρονιά, που άρχισε σήμερα με τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, στο μήνυμά του προς τους μαθητές υπογραμμίζει πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και κυρίως η Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, “δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα και να συνδράμουμε όπου είναι εφικτό στη διευκόλυνση της  εκπαιδευτικής διαδικασίας”.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, στο μήνυμά του κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην παρέμβαση του Δήμου, ο οποίος φέτος θα δαπανήσει 900 χιλ ευρώ για παρεμβάσεις επισκευών συντηρήσεων  σε όλα τα σχολεία της Καλύμνου.

Η παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου, με την αφορμή του σημερινού Αγιασμού, εύχεται να ανταπεξέλθουν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, μέσα στο δύσκολο δύσκολο οικονομικό, υγειονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.

Ο τ. Δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής και η παράταξη “Νέα Κάλυμνος”, απευθυνόμενοι προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του, πως “ως παράταξη θα είμαστε δίπλα σας , όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια , βάζοντας την εκπαίδευση πολύ υψηλά στις προτεραιότητες μας”.