Σας ενημερώνουμε ότι : Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2022 – 2023, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία,Από τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και τις 7 Ιουλίου 2022.Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://e-eggrafes.minedu.gov.grή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία , μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2243029600 .Οι κηδεμόνες που θα χρειαστούν βοήθεια στην ηλεκτρονική διεκπεραίωση της εγγραφής, θα μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο έχοντας μαζί τους οπωσδήποτε τους κωδικούς Taxisnet του δηλωμένου κηδεμόνα .Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών παρακαλούνται  να προβούν  στις απαραίτητες διαδικασίες δηλώσεων , μέσα στις προθεσμίες.

<<Οι ανωτέρω ειδικότητεςδιασυνδέονται τόσο με την οικονομία του νησιού μας,  και της ευρύτερης περιοχής της Δωδεκανήσου, όσο και με τις τεχνολογικές εξελίξεις, σύγχρονα εργαστήρια και πλήρως εξοπλισμένα , προσφέροντας νέες επαγγελματικές διεξόδους στους νέους του νησιού μας>>.

ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου  ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ  ΕΠΑ.Λ.:
1. Μην ακολουθείς μόνο τους φίλους σου, να ακολουθείς και τις επιθυμίες σου!
2. Μην ακολουθείς μόνο τις επιθυμίες σου αλλά να χρησιμοποιείς τις σωστές πληροφορίες και όχι τις ψεύτικες υποσχέσεις.
3. Λάβε υπόψη σου τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν στην αγορά εργασίας.
4. Μίλα με επαγγελματίες του κλάδου και μάθε περισσότερα για την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει.
5. Βεβαιώσου ότι γνωρίζεις πώς ακριβώς θα αποκτήσεις το πτυχίο της ειδικότητας που επιθυμείς.Ευχάριστη και αποδοτική φοίτηση και  κυρίως επαγγελματική αποκατάσταση για όλους τους μαθητές!