Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Μια πολύ ευχάριστη είδηση αποτελεί το γεγονός ότι  ο 58χρονος Γ. Π., που είχε διακομισθεί διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Σάμου από την Κάλυμνο πριν 103 ημέρες και συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου, κατάφερε τελικά να βγει από την μονάδα, κερδίζοντας την μάχη με τον covid-19.

Νικητής βγήκε από την εντατική ο 58χρονος ασθενής με covid, όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου της Σάμου στο samosvoice,  ο οποίος από τις 21 Αυγούστου νοσηλεύεται στην απλή παθολογική κλινική του ιδρύματος, μέχρι να μπορέσει να πάρει οριστικό εξιτήριο και να επιστρέψει στην Κάλυμνο και στην οικογένειά του, που βίωσε μια τρομακτική εμπειρία όλο αυτό το διάστημα των τριών και πλέον μηνών.

Μετά την 39χρονη συμπατριώτισσά μας, που έχει ήδη επιστρέψει στην Κάλυμνοκαι η κατάστασή της είναι πολύ καλή, ο 58χρονος είναι ο δεύτερος  που καταφέρνει να νικήσει τον θανατηφόρο ιό και μετά από μεγάλη μάχη 103 ημερών, γέμισε ανακούφιση την οικογένειά του και την Κάλυμνο με αισιοδοξία για τους υπόλοιπους ασθενείς που νοσηλεύονται ακόμα σε ΜΕΘ εκτός Καλύμνου.

Ο «Π.τ.Κ.» εύχεται στον συμπατριώτη μας να έχει ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει το γρηγορότερο στο σπίτι του και η περιπέτεια που πέρασε να αποτελέσει ένα τραγικό παρελθόν.

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος