“Ο Γιάννης Μαστροκούκος και οι συνεργλατες του, έχουν ασκήσει διοίκηση 30 χρόνια και τα αποτυπώματα τους, δεν είναι τα καλύτερα”

“Ο Γιάννης Γαλουζής, έχει την εμπειρία και τη γνώση και δεν θα αφήσει να χαθεί πολύτιμος χρόνος αλλά θα πιάσει δουλειά από την πρώτη μέρα”

“Ακούγονται διάφορα για ανίερες συμμαχίες και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και γιατί ξαφνικά Διακομιχάλης και Μαστροκούκος δεν αναφέρονται στην ΑΝΕΚ, μήπως ετοιμάζονται να συνδιοικήσουν και να αφήσουν τον Θανάτση στην εταιρεία;”

Ο Μικές Ρήγας, ο δημοτικός σύμβουλος που, για τρίτη αναμέτρηση, βγήκε πρώτος σε ψήφους ανάμεσα στους υποψήφιους όλων των παρατάξεων, μίλησε στο φακό του Παλμού της Καλύμνου, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Μέσα από το φακό, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη και διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να εργάζεται, ώστε να μην απογοητεύσει τους 945 ψηφοφόρους που τον τίμησαν και υπογράμμισε ότι θα είναι δίπλα στον κάθε ένα, για να λυθούν τα προβλήματα της Καλύμνου.

Ο Μικές Ρήγας , τόνισε με έμφαση την ανάγκη να αναδειχθεί πρώτη η παράταξη του Γιάννη Γαλουζή, γιατί διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα της ποιότητας των ανθρώπων που θα απαρτίζουν τη νέα δημοτική αρχή, αν ο κόσμος τους επιλέξει. Θεωρεί τον Γιάννη Γαλουζή τον πλέον κατάλληλο για να διοικήσει τον Δήμο στην επόμενη πενταετία, γιατί το απέδειξε με το έργο του και έχει τη γνώση και την εμπειρία να βοηθήσει την Κάλυμνο να βγει από το τέλμα.

Ρωτήθηκε για το σποτ που κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο και τόνισε πως ήρθε ως απάντηση της προσπάθειας του Γιάννη Μαστροκούκου, να καταλογίσει στον Γιάννη Γαλουζή τον ευθύνη για όλα τα δεινά της Καλύμνου των τελευταίων τριάντα χρόνων.

Επεσήμανε με έμφαση πως ο Γιάννης Μαστροκούκος, έχει παρελθόν και έχει ασκήσει διοίκηση, με τα χειρότερα αποτελέσματα. Θύμισε την περίπτωση των 27 εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ, που απολύθηκαν μόλις ανέλαβε πρόεδρος της επιχείρησης και υπογράμμισε ότι “σύρθηκαν οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια με μάρτυρες κατηγορίας τον σημερινό υποψήφιο δήμαρχο και τον Μιχάλη Λελέκη”. Παράλληλα τόνισε ότι ο Γιάννης Μαστροκούκος άφησε πολλά χρέη στην ΔΕΥΑΚ, όπως και σε άλλους τομείς που ασχολήθηκε στα τριάντα χρόνια που πολιτεύεται. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην διοίκηση της ΑΝΕΚ επί Μιχάλη Λελέκη και στη γνωστή υπόθεση με την υπεξαίρεση των χρημάτων από τον κεντρικό πράκτορα που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

“Καμία επαφή και συμφωνία δεν έγινε με επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, η μόνη επαφή που έχουμε είναι με τον κόσμο “, τόνισε ο Μικές Ρήγας, ενώ ανέφερε πως ακούγονται διάφορα για “ανίερες συμμαχίες”, ενώ έθεσε ερωτήματα γιατί δεν αναδεικνύεται πλέον το θέμα της ΑΝΕΚ, που ήταν το επίκεντρο της αντιπαράθεσης της σημερινής δημαρχίας με την παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου, προσθέτοντας ένα ερώτημα, “μήπως τα έχουνε βρει κάτω από το τραπέζι και με τον Διακομιχάλη ετοιμάζονται να διοικήσουν μαζί στην ΑΝΕΚ και να αφήσουν στην προεδρία τον Θανάτση;” και κάλεσε τον Γιάννη Μαστροκούκο να τοποθετηθεί σε αυτά τα ερωτήματα, που, όπως είπε, θέτουν οι πολίτες.

Κλείνοντας ο Μικές Ρήγας, έστειλε μήνυμα προς την τοπική κοινωνία και κάλεσε “να υπερψηφιστεί η παράταξή “Νέα Κάλυμνος, με επικεφαλής τον Γιάννη Γαλουζή, για να διοικήσει το νησί χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς κρυφές συμφωνίες και μόνο μαζί με τους πολίτες, για να πάει η Κάλυμνος εκεί που της αξίζει”.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video