Συντροφιά στη μαθητική μοναχικότητά του απέκτησε ο μοναδικός μαθητής των Αρκιών, μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής παιδικής χαράς στο νησί.

«Με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας παρουσιάζουμε τον καινούριο παιδότοπο στο νησί μας, τους Αρκιούς» αναφέρει ο Δήμαρχος Πάτμου Ελευθέριος Πέντες σε ανάρτηση του με αφορμή την ολοκλήρωση ενός έργου που ξεχειλίζει συγκίνηση καθώς είναι το μοναδικό στο νησί και θα συντροφεύει τον μοναδικό μαθητή του νησιού στα μαθητικά του χρόνια.

Ο Δήμαρχος Ελευθέριος Πέντες προσθέτει μεταξύ άλλων: «Αφού δημιουργήσαμε υπέροχες παιδικές χαρές στην Πάτμο οφείλουμε το ίδιο και στους Αρκιούς μας.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και λόγω του προσωπικού ενδιαφέροντος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα παιδιά που επισκέπτονται, κυρίως ο μοναδικός μαθητής του σχολείου που κατοικεί εκεί θα έχουν πλέον έναν υπέροχο χώρο για παιχνίδι και μάθηση, στη σκιά των πεύκων και με θέα το απέραντο γαλάζιο».

«Μικρή πινελιά προσφοράς στο μέλλον του νησιού μας»

Ο Δήμαρχος Πάτμου όμως άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν στο μέλλον ακόμη καλύτερα νέα που να αφορούν έργα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η προσθήκη αποτελεί μια μικρή πινελιά προσφοράς στο μέλλον του νησιού μας, έναν τόπο συνάντησης, χαράς και δημιουργικότητας. Ελπίζουμε αυτό το έργο να αποτελέσει έναυσμα για ακόμα περισσότερα και καλύτερα για την κοινότητά μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του»

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως οι Αρκοί ανήκουν διοικητικά στην Πάτμο.

πηγή: in.gr