Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

“Θερμαίνεται” το πολιτικό σκηνικό, καθώς απομένουν περίπου 30 ημέρες για να ανακοινώσουν οι παρατάξεις το σύνολο των υποψηφίων για τα ψηφοδέλτια τους, προς στις εκλογές του Οκτωβρίου και μετά την πρώτη ομάδα των 18, συνεχίζονται οι ανακοινώσεις και σήμερα ο Γιώργος Μαύρος ανακοινώνει άλλους δύο υποψήφιους, την Μαρία Αλευροφά και τον Δημήτρη Κυπραίο

ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΟΦΑ

Η Μαρία μας είναι παράδειγμα ζωής!! Έχει μάθει πάντα να παλεύει και πάντα να βγαίνει νικήτρια!! Μητέρα τριών παιδιών, συνταξιούχος της ΔΕΗ, αγωνίστρια από το πρώτο δευτερόλεπτο της ζωής της μέχρι και σήμερα!! Πάντα κοντά μας και πάντα δυνατή!! Πάμε Μαρία μου, καλό αγώνα να έχουμε!!

ΔΗΜΗΤΡΗς ΚΥΠΡΑΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1961. Αποφοίτησε από το Νικηφόρειο Λύκειο το 1979. Ο Δημητρης έχει δίπλωμα Τοπογράφου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 1988 εργάζεται στο Δημόσιο και ειδικότερα στον Τομέα των Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας ενώ από το 1999 και μέχρι σήμερα κατέχει θέσεις ευθύνης. Η εμπειρία του εστιάζεται στην λειτουργία πληροφοριακών κέντρων, κατασκευή και λειτουργία έργων ΣΔΙΤ και έργων συγχρηματοδοτούμενων μέσω ΕΣΠΑ. Από το 2015 είναι αναπληρωτής υπεύθυνος έργου και προϊστάμενος λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου της Αθήνας. Από το 1990 είναι παντρεμένος με την Αμαλία Κωνσταντάκη και έχει μια κόρη διπλωματούχο της Ιταλικής Φιλολογίας με μεταπτυχιακό στον Τουρισμό.

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος