Τα παιδιά του Μικέ Κουλιανού, έκαναν και πάλι το “θαύμα” τους και επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Κύπελο “Γεώργοπς Βολάρης” με 5 μετάλλια, που κατέκτησαν ανάμεσα σε 1600 αθλητές από 200 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Τρία ασημένια κατέκτησαν οι Μαρία Σαββίνα Μαμουζέλλου, η Βίκυ Γκιντίδη και η Ασημίνα Τζώρτζη και 2 χάλκιναοι Ευδοξία Κουλιανού και η Νομική Ζαϊρη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα υπόλοιπα παιδια του Συλλόγου, που αγωνίστηκαν με πολύ πάθος επιβεβαιωνοντας την μεγάλη εξέλιξη που έχουν κάνει.

ΤΕΤΆΡΤΗ θέση κατέκτησαν:  ΧΑΤΖΗΔΆΚΗ ΘΆΛΕΙΑ, ΜΟΥΣΕΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ,ΓΚΙΝΤΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

8 ΘΕΣΗ  κατέκτησαν: ΜΟΥΣΕΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΑΝΈΣΤΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗ, ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΣΑΒΒΙΝΑ, ΚΑΣΣΑΡΑ ΑΝΝΑ  ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΧΑ, ΣΚΥΛΛΑ ΚΑΛΛΙΌΠΗ ΝΥΣΤΑΖΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

Ο Μικές Κουλιανός, εξφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των παιδιών του συλλόγου, που στέκονται δίπλα σε όλες τις προσπάθειες  και εμπιστευονται τα παιδιά τους, καθώς χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν οι στόχοι.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει η αγωνιστική χρονιά για την οικογένεια του συλλόγου που ήταν απόλυτα επιτυχημένη και εύχεται καλές γιορτές σε όλους με υγεία και πολλά χαμόγελα και επισημαίνει πως “Συνεχίζουμε Δυναμικά”

Ο ΠτΚ συγχαίρει τον προπονητή και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου “Ατλας” Καλύμνου για τις συνεχείς διακτίσεις τους.