Χωρις εκπλήξεις, συμπληρώθηκε η γαλάζια 7αδα στα Δωδεκάνησα, ενώ η 21η Μαϊου απέχει μόλις ενάμιση μήνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του, ολοκλήρωσαν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, και στα Δωδεκάνησα δεν υπήρξε καμία έκπληξη, με τις δύο γνωστές γυναικείες υποψηφιότητες και τον Αντώνη Γιαννικουρη, απλώς να επισημοποιούνται, ώστε να συμπληρωθεί ο “μαγικός” αριθμός των 7.

Η πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου, Κατερίνα Εμμανουήλ, εδώ και μήνες “σαρώνει” τα νησιά, έχοντας στη βαλίτσα της την διαβεβαίωση της υποψήφιας και, όπως η ίδια δήλωνε, χωρίς το άγχος αυτή τη φορά της … αβεβαιότητας, όπως το 2019.

Η άλλη γυναικεία υποψηφιότητα, προερχόμενη από την ΠΑΣΟΚικη κεντροαριστερά, η Λίτσα Φτακλάκη, αποτέλεσε την πρόσφατη μεταγραφή στο γαλάζιο στρατόπεδο, έχοντας μάλιστα πάρει το χρίσμα από τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Αντώνης Γιαννικουρής, που συμμετείχε και στο ψηφοδέλτιο του 2019, ήταν από τις “κλειδωμένες” υποψηφιότητες και θα συμμετέχει, μαζί με τις προσφερόμενες, δίπλα στους 4 ήδη εκλεγμένους, Κόνσολας, Παππάς, Υψηλάντης και Ιατρίδη, στο ψηφοδέλτιο των “γαλάζιων” για τις 21 Μαϊου.