Η εικονική επιχείρηση Magic Voice, ιδρύθηκε με την στήριξη του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων και στελέχη της είναι μαθητές της Α Λυκείου , του 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου , στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα μαθητική «Εικονική Επιχείρηση » του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων ( Junior Achievement Greece.  https://jagreece.org/ )

Η εταιρία μας  , λαμβάνοντας υπόψη τις επίκαιρες και αξιόπιστες μελέτες για τη παιδική σεξουαλική κακοποίηση που έχει λάβει παγκόσμιες διαστάσεις, αποφάσισε να σχεδιάσει και να παράγει το κόμικ <<Ta Panda>>

Προχώρησε στην παραγωγή ,σχεδίαση και διάθεση του προϊόντος εντύπου και ηλεκτρονικού υλικού για κοινωνικά φαινόμενα που μας προβληματίζουν.

Η ιστορία διαδραματίζεται ανάμεσα σε ζωάκια και ο πρωταγωνιστής το  Panda  συμβουλεύει και περνάει το  μήνυμα να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τον προστατεύουμε και να λέμε Όχι σε ότι δεν μας αρέσει.

Θα βοηθήσει γονείς , κηδεμόνες  και δασκάλους αποτελώντας ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο πρόληψης κατά της σεξουαλικής κακοποίησης.

Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλλαν οι καθηγητές μας κα Φράγκου Παναγιώτα , κ. Ιωάννης Πολυκανδρυώτης , κ. Ευστάθιος Κλήμης , η εθελόντρια σύμβουλος κα Μαρία Τρικοίλη και ο κ. Νικόλας Αθανασίου Ντουμπουρίδης για την ψηφιακή σχεδίαση .Τους  ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Inspirational Mentor κα Έλλη Ανδριοπούλου Διευθύνουσα  Σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για την Εταιρεία :

Αγάπη Καμπούρη: Πρόεδρος και Διευθύνουσα  Σύμβουλος

Γεώργιος Σαρούκος: Διευθυντής Παραγωγής και Σχεδίασης

Καλλιόπη Στελλάτου: Διευθύντρια Γραφιστικού τμήματος

Κωνσταντίνα Μπαϊράμη: Διευθύντρια  Μάρκετινγκ

Άννα Ελένη : Διευθύντρια Οικονομικών

Σοφία Σαββοπούλου: Διευθύντρια Πωλήσεων

Ιωάννης  Τηλιακός: Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων

Εμμανουήλ  Σκουτέλλης : Διευθυντής  Διοίκησης

Magic Voice …

Άκουσε την μαγική φωνή των μαθητών του 1ου Γελ  Καλύμνου .

Διάβασέ του το  κόμικ <<Ta Panda >> και  μάθε στο παιδί σου , να αγαπάει τον εαυτό του,  να τον προστατεύει, να θέτει όρια, να λέει ΟΧΙ.

Με χαρακτήρες όπως το αρκουδάκι Panda ….. πες τι άλλο …. Οι όμορφες εικόνες των μικρών ζώων ,  δίνουν   αβίαστα , ένα εργαλείο πρόληψης στον γονέα για την παιδική κακοποίηση .