Οι άνθρωποι της εταιρείας Silwood που τοποθετούν το παρκέ και τα συνεργεία του Δήμου, εργάζονται πυρετωδώς για να παραδοθεί στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Καλύμνου.

Τις εργασίες που ξεκίνησαν ήδη από χθες και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, επιθεώρησε σήμερα ο Δήμαρχος, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και μίλησαν στο φακό του Παλμού της Καλύμνου, για τις εργασίες που θα γίνουν, ώστε το γήπεδο να πληροί όλες τις προδιαγραφές και να δεχτεί αγώνες ακόμα και των εθνικών κατηγοριών.

Εκτός την τοποθέτηση του παρκέ, στο κλειστό θα γίνουν και παρεμβάσεις, όσον αφορά τη διαρρύθμιση του χώρου, ώστε να πληρούνται τα μέτρα ασφαλείας και οι προδιαγραφές, ενώ όλο το γήπεδο θα βαφτεί από τα συνεργεία του Δήμου, καθώς η Silwood θα τοποθετεί το παρκέ, μετις εργασίες να προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε περίπου 2 εβδομάδες.

Παράλληλα ο Δήμαρχος έδωσε την πληροφορία πως για το νέο κλειστό γυμναστήριο που θα οικοδομηθεί στο Άργος, συντάσσεται η μελέτη ώστε να εξευρεθεί χρηματοδότηση ενώ αποκάλυψε πως στο ίδιο οικόπεδο θα κατασκευαστεί Προπονητικό Αναρριχητικό Κέντρο, το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video