Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Η Ε.Α.ΚΑ. εξέδωσε ανακοίνωση για το σεμινάριο κριτών στην Κάλυμνο.

Η επίσημη ανακοίνωση:

”Την Κυριακή ολοκληρώθηκε στην Κάλυμνο το τριήμερο σεμινάριο κριτών υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου και σε συνεργασία της ΕΑΚΑ με την Ένωση Κριτών Αττικής! Είχαμε την τύχη να έχουμε κοντά μας δύο από τους κορυφαίους παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ, τους Τάνια Μερίκα και Τάσο Αναστασόπουλο, Πρόεδρο και Γραμματέα της Ένωσης Κριτών Αττικής. Η παρουσία τους ήταν καθοριστική για την ποιοτική διεξαγωγή του σεμιναρίου αλλά κυρίως για τις βάσεις που μπήκαν στην επιμόρφωση νέων στελεχών και τον ρόλο που οφείλουν και πρέπει να παίζουν στα μπασκετικά δρώμενα της περιοχής μας! Από αυτήν την επιμόρφωση βγήκαν πέντε νέα στελέχη τα οποία με την βοήθεια των παλαιοτέρων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα κατάφεραν να έχουν και μία ουσιαστική πρακτική άσκηση στους αγώνες του Σαββατοκύριακου αλλά και στον 1ο αγώνα του Αντρικού μας στην Κάλυμνο. 

Ευχαριστούμε λοιπόν τους κριτές, τον Μιχάλη Μουσσά από την ΕΑΚΑ αλλά και από τον χώρο της CBA, Σάκη Πιλάτο, Κούρου Καλλιόπη και Χρήστο Τσένα που παρακολούθησαν το πρόγραμμα και συνετέλεσαν στην κατάρτιση των υπολοίπων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, η βοήθεια των οποίων ήταν σημαντική :

1.Ντόβελο Γιώργο, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
2.AUTO MARKET Καρδούλιας Νομικός
3.ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ Εστιατόριο
4.ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ Εστιατόριο
5.ΚΑΙΚΙ Snack Bar

Τέλος ευχαριστούμε την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου και τον πρόεδρο Παντελή Κουγιό που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας, κατανοώντας την ανάγκη επιμόρφωσης νέων στελεχών που θα καλύπτουν τις πολλές ανάγκες μας στην Κάλυμνο και όχι μόνο. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια, φέρνοντας κοντά στο Μπάσκετ, που τόσο αγαπάμε, νέο κόσμο! Εμείς ως ΕΑΚΑ θα είμαστε πάντα έτοιμοι για τέτοιες πολύτιμες πρωτοβουλίες!

giafkasports.gr

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος