Η άτυχη 68χρονη Μαρία Μαρίνου, που έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό στις 3 Σεπτεμβρίου, μετά από 4 μήνες στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, θα κηδευτεί σήμερα στις 17:00 στην πατρίδα της,

Στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδος θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για την άτυχη Μ. Μαρίνου και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Μάμμαντος, παρουσία όσων προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα με τη θλίψη για τον άδικο χαμό της 68χρονης γυναίκας και τον πόνο που προκάλεσε στους οικείους τους, όλων η ελπίδα είναι να σταματήσει αυτός ο μακρύς και θλιβερός κατάλογος των ανθρώπων που νικήθηκαν από τον φονικό ιό και αυτό μόνο με τήρηση των μέτρων και την επαγρύπνιση θα γίνει πραγματικότητα. Η Κάλυμνος το χρωστά στους 55 και πλέον συμπολίτες μας που έχασαν την μάχη με τον ιό, στις οικογένειές τους και σε όλους όσους ακόμα υποφέρουν από την νόσο και τέλος στους ανθρώπους του Νοσοκομείου του νησιού, που έδωσαν τη μάχη για να κρατήσουν στη ζωή όσους περισσότερους μπορούσαν.

Μαρία, καλό σου ταξίδι και σου ζητάμε συγχώρεση γιατί δεν καταφέραμε να σε προστατεύσουμε όπως έπρεπε και να μην είσαι πια ανάμεσά μας.