Κάλεσμα για νίκη και επάνοδό του στα βουλευτικά έδρανα, έκανε στην χθεσινή πολιτική εκδήλωση ο Γιώργος Κασσάρας, στην τελική ευθεία προς την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στο Cafe Bar “ΙΠΠΟΤΙΚΟΝ”, επέλεξε ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Κασσάρας να πραγματοποιήσει την πρώτη του πολιτική εκδήλωση στην Κάλυμνο και να συνομιλήσει με τους φίλους και συμπατριώτες του, εν όψει των επερχόμενων εκλογών της 21ης Μαϊου.

Η όμορφη και προσεγμένη αίθουσα του “ΙΠΠΟΤΙΚΟΝ”, γέμισε από κόσμο, που παρακολούθησε την σύντομη παρουσίαση που έκανε ο Γ. Κασσάρας, στην πορεία για τις εκλογές, καθώς διεκδικεί την επάνοδο στα βουλευτικά έδρανα με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., εκπροσωπώντας την ιδιαίτερή του πατρίδα και τη Δωδεκάνησο.

Ο τ. Γενικός Γρμματέας Αιγαίου και πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου, απευθυνόμενος σε φίλους και μέλη του κόμματος, παρουσίασε όλα τα θέματα που απασχολούν τους νησιώτες, δίνοντας έμφαση στην υγεία και την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκονται τα νησιωτικά Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, λόγω υποστελέχωσης και κυρίως στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, που, όπως τόνισε, απαξιώνεται από την κυβέρνηση, ένα θεσμό που και ο ίδιος, μαζί με τον αείμνηστο Νεκτάριο Σαντορινιό, πάλεψαν για να λειτουργεί προς όφελος των κατοίκων των νησιών.

Στην σύντομη παρουσίασή του, ο Γιώργος Κασσάρας, παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος, ενώ μίλησε και για την δική του πορεία, αν μετά τις εκλογές θα επανέλθει στα βουλευτικά έδρανα, επισημαίνοντας ότι θα αγωνιστεί για τα δίκαια αιτήματα των νησιών και ειδικά την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, υπογραμμίζοντας πως το μέτρο αυτό “καταργήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ”, μεταφέροντας την εμεπιρία του από την ψήφιση των μνημονίων, στα οποία προβλέπονταν η κατάργηση του μέτρου, γεγονός που τον οδήγησε το 201 να καταψηφίσει και να διαγραφεί από την τότε κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία ανήκε.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video