Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Παππά στον γεμάτο από κόσμο θερινό κινηματογράφο Ορφέα χθες Κυριακή 14 Μαΐου στην Κω.

Συγκινημένος ο Γιάννης Παππάς ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσει να εκπροσωπεί όλους τους Δωδεκανήσιους με αξιοπρέπεια, διεκδικώντας τα μέγιστα για τον τόπο μας.

Στα βασικότερα σημεία της ομιλίας του εστίασε στον μεγάλο στόχο για το νησί που δεν είναι άλλη από την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για το Νέο Νοσοκομείο, το οποίο με το ξεπέρασμα των γραφειοκρατικών διαδικασιών σε ότι αφορά το χώρο στον Λινοπότη θα ενταχθεί το φθινόπωρο και θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, συμπληρώνοντας ότι η Υγεία είναι η μεγάλη προτεραιότητα για τη νέα τετραετία.

Αναφέρθηκε ακόμα στο Νέο Δικαστικό Μέγαρο που όπως ανακοίνωσε και επίσημα με πρόσφατο δελτίο τύπου παίρνει πλέον το δρόμο της υλοποίησης, όπως και σε όλες τις παρεμβάσεις του για τα θέματα της Κω και των νησιών μας.

Την τιμητική τους είχαν βέβαια σήμερα οι μητέρες, λόγω της ημέρας οι οποίες με έκπληξη και χαμόγελα παρέλαβαν κατά την είσοδο τους στον χώρο της εκδήλωσης από μία μικρή γλάστρα βασιλικό από τις συνεργάτιδες του γραφείου του κ. Παππά.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video