Υπερηφάνεια και ικανοποίηση διακατέχει τους παράγοντες της Ε.Α.ΚΑ., καθώς δύο  κορίτσια που ανατράφηκαν στα «παρκέ» με την ομ΄δα της Καλύμνου, η Μαρία Χρυσάκη και η Ευδοκία Σμαλιού, θα παίζουν πλέον στην Α2 κατηγορία από την νέα σαιζόν.

Δυο χρυσές μεταγραφές έκανε ο Α.Σ «Κώων Ιπποκράτης από την μπασκετική ομάδα της Καλύμνου και αποδεικνύεται πως η Κάλυμνος είναι ένα μεγάλο «φυτώριο» για όλο τον Δωδεκανησιακό αθλητισμό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ε.Α.ΚΑ.:

«Τη φετινή σεζόν δύο κορίτσια από την ακαδημία της ομάδας μας, κορίτσια που γαλουχήθηκαν και “μεγάλωσαν” μπασκετικά από τις υποδομές μέχρι το τμήμα γυναικών της Ε.Α.ΚΑ, η Μαρία Χρυσάκη και η Ευδοκία Σμαλιού, θα αγωνιστούν στην Α2 κατηγορία με την φανέλα του Α.Σ Κώων Ιπποκράτης. Ένα γεγονός που μας κάνει διπλά χαρούμενους και περήφανους.
Η ικανοποίηση εντός της ομάδας γι’ αυτό το γεγονός είναι τεράστια, όπως επίσης το κίνητρο προκειμένου όλοι μας να συνεχίσουμε να προσπαθούμε καθημερινά για το καλό των παιδιών μας.
Πόσω μάλλον όταν βλέπουμε ότι η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής αποδίδει.
Μαρία και Ευδοκία, η Ε.Α.ΚΑ. σάς εύχεται κάθε επιτυχία τη νέα σεζόν, να έχετε υγεία και να το ζήσετε στον απόλυτο βαθμό».