Η ομάδα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Καλύμνου, συνεχίζει να παρέχει μαθήματα παροχής πρώτων βοηθειών, ΚΑΡΠΑ, αντιμετώπισης απόφραξης αναπνευστικών οδών και γενικότερα θέματα που παρέχουν ασφάλεια σε καθημερινά περιστατικά.

Αυτή τη φορά η ομάδα, βρέθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως και παρέδωσαν μαθήματα σε γονείς και εκπαιδευτικούς, με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ευχαριστεί με μήνυμα που αναρτήθηκε τα μέλη της ομάδας του ΕΚΑΒ Καλύμνου.

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες προς την ομάδα του ΕΚΑΒ Καλύμνου και ιδιαιτέρως στους κ.κ. Μελά Γεώργιο, Τσακαλη Σπυρίδωνα και Λεβαντη Ανδρέα για τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ που παρέδωσαν στους γονείς και δασκάλους του 3ου Δημοτικού την Κυριακή 22/1/23 !!! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον νοσηλευτή μας κ. Θεοφίλη Λελεκη ο οποίος μεριμνά καθημερινά για την υγεία και την ασφάλεια όλων των παιδιών του σχολείου μας!! Βλέποντας την αξιόλογη και ανιδιοτελή προσφορά όλων, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων βεβαιώνει πως θα είναι παρόν να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο οποιαδήποτε προσπάθεια έχει να κάνει με την υγεία και ασφάλεια των παιδιών!”