Το Νοσοκομείο Καλύμνου και το Λαογραφικό Μουσείο του Λυκείου Ελληνίδων, επισκέφτηκαν τα μέλη του ΔΣ του Γυναικείου Συλλόγου Καλυμνίων “Ο Πρόδρομος” του Cambpell Ohio , Ειρήνη Κουλλιά Μαλλιά και Ευδοξία Κλήμη.

Στο Νοσοκομείο, υποδέχτηκαν τα μέλη του παροικιακού σωματείου, ο διοικητής Νίκος Φανιός, το μέλος του ΔΣ, Πόπη Κουτούζη και η προϊσταμένη Ευδοκία Τάλια και ενημέρωσαν τις κυρίες για τα προβλήματα και τις ανάγκες του ιδρύματος, όπως και για την λειτουργία και τις δράσεις που αναπτύσσονται, ενώ ξεναγήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομέιου.

Στη συνέχεια τα λέμη του ΔΣ του παροικιακού σωματείου του Cambpell Ohio , επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο, που λειτουργεί υπότην αιγίδα του Λυκείου Ελληνίδων, όπου τις υποδέχτηκαν η πρόεδρος, Πόπη Κασσάρα Τρικοίλη και μέλη του ΔΣ. Ξεναγήθηκαν με πολύ προθυμία από τα μέλη του ΛΕΚ στους χώρους του μουσείου και τους παρουσιάστηκαν σημαντικά στοιχεία για την Κάλυμνο και την παράδοση, με τη βοήθεια και εκδόσεων του ΛΕΚ, όπως το βιβλίο “η Κάλυμνος του Νόστου και της Καρδιάς μας”, που επιμελήθηκαν η Νίκη Ρεϊση και η Πόπη Μαύρου.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video