Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΘΕΜΑ: «Προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Πόλεως Καλύμνου για την εκδήλωση το¨ Ποκίνημα των Σφουγγαράδων¨».

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ O Y M E

Τη λήψη προσωρινών μέτρων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά μήκος της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Καλύμνου, για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκδηλώσεων για το ¨ Ποκίνημα των Σφουγγαράδων¨, την Τετάρτη 02-08-2023.

Συγκεκριμένα:

1. Από ώρα 15:30 έως και το πέρας της τελετής, απαγορεύεται η στάση – στάθμευση και η κυκλοφορία κάθε είδους οχήματος από το κατάστημα της ¨Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ¨ έως και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία ¨Μαμουζέλος-Seafood Restaurant¨ καθώς και επί της προβλήτας έναντι του ¨Δημαρχιακού μεγάρου¨.

2. Επίσης για το ανωτέρω χρονικό διάστημα απαγορεύεται η πρόσδεση και η κυκλοφορία κάθε είδους σκάφους εντός της περιοχής που περικλείεται από την προβλήτα έναντι Δημαρχιακού μεγάρου¨ έως και την προβλήτα έναντι του κτίριο του ¨Επαρχείου¨ Καλύμνου.

Οι παραβάτες της παρούσης Αποφάσεως ανεξάρτητα από τις ποινικές ή άλλες ευθύνες που συντρέχουν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία , υπόκεινται στις κυρώσεις του άρθρου 57 του Ν.Δ. 187/1973 (Α΄261), όπως ισχύει.

Να κοινοποιηθεί για εκτέλεση.-

Ο Λιμενάρχης

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος