Επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται προς την ΕΠΣ Δωδεκανήσου για την προκήρυξη και τους ορισμούς, απέστειλε ο Γιάννης Γιαννικουρής του Καλυμνιακού. 

Αναλυτικά:

Την ώρα που ο πρωταθλητής στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων έχει ξεκαθαρίσει θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάποια πράγματα. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος για ποιον λόγο βγαίνει; Για να γίνεται κουρελόχαρτο και να εξυπηρετούνται συγκεκριμένα σωματεία η απλώς βγαίνει γιατί πρέπει να βγει. Όταν αιτηθήκαμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ Κω την Τετάρτη (αφού είμαστε η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έπαιξε 4 φορές Τετάρτη – Κυριακή) ειπώθηκε ότι είναι αδύνατον γιατί λέει η προκήρυξη δεν επιτρέπει να γίνονται καθημερινές παιχνίδια αφού υπάρχουν δρομολόγια Σαββατοκύριακο και χρειαστήκαμε την σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ Κω τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ερώτηση 1: Για ποιο λόγο διεξήχθη το παιχνίδι Βαθύ – Νικαγόρας, Παρασκευή πρωί; Εκείνο το ΣΚ δεν υπήρχαν δρομολόγια από Κω για Κάλυμνο; 

Όταν ήταν να παίξουμε με την Πάτμο ζητήσαμε αναβολή διότι δεν υπήρχε το πλοίο Νήσος Κάλυμνος. Μας δόθηκε αναβολή του αγώνα αλλά μας είπαν ότι σύμφωνα με την προκήρυξη πρέπει ο αγώνας να γίνει 10 μέρες μετά την αναβολή και αναγκαστήκαμε να πάμε Πάτμο με διανυκτέρευση και έξοδα 1400 ευρώ, κάτι το οποίο σεβαστήκαμε απόλυτα και πήγαμε για την ομαλή συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ερώτηση 2: Έχουν περάσει 10 μέρες απ’ την σωστή και δικαιολογημένη αναβολή του Ξάνθος Πάτμος – Αργοναύτες. Πότε θα οριστεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση;  

Τελικά αποφασίστε για ποια σωματεία ισχύει η προκήρυξη και για ποια όχι. Στις εκλογές που έγιναν σας εμπιστευτήκαμε και άλλο τοπικό ποδόσφαιρο οραματιζόμασταν, όχι άλλα μέτρα και σταθμά σε κάποιες ομάδες.

Είμαστε στην τελευταία κατηγορία του κόσμου αφήστε μας να παίξουμε και να χαρούμε το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε ξοδεύοντας τα χρήματα μας. 

Υ.Γ: Τα λέμε ξανά την Τρίτη του Πάσχα.

Πηγή giafkasports.gr