Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 5:30 το απόγευμα, ο Σύλλογος Ιδιοκτητων Ενοικιαζόμενων Δωματίων Καλύμνου, στον χώρο του Επιμελητηρίου, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα και παράλληλα θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση.

Ακολουθεί η πρόσκληση των μελών:

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων 
Σας εύχομαι   “Καλή κι ευλογημένη χρονιά” 

Σας περιμένουμε  στην κοπή της Βασιλόπιττας που θα γίνει στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καλύμνου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 5.30 μμ. Ο τυχερός που θα βρεί το φλουρί, θα λάβει ένα δωράκι τιμής ένεκεν  από το Σύλλογο.
Στα πλαίσια της δυνατότητας που έχουμε και πάλι να βρεθούμε δια ζώσης, θα πραγματοποιήσουμε και τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και θα μιλήσουμε για θέματα του κλάδου μας που μας απασχολούν:1. Ασφαλιστικά θέματα πρώην ΟΓΑ – ΕΦΚΑ – Εισηγητής ο κ. Σωτήρης Κυπραίος2. Ενημέρωση για το ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) Εισηγητής ο κ. Σωτήρης Κυπραίος που εκπροσωπεί το Σύλλογο σε αυτή την προσπάθεια.3. Οργάνωση Εθελοντικών Ομάδων  για τον καλλωπισμό και την καθαριότητα των τουριστικών περιοχών με στόχο την αναβάθμιση της εικόνας του νησιού μας – Εισηγήτρια  η κ. Αδαμαντία Σαράφογλου4. Τιμοκατάλογοι και Πλατφόρμες κρατήσεων – Εισηγήτρια η κ. Φωτεινή Τηλιακού5. Συσπείρωση του Συλλόγου με την ένταξη νέων μελών – Εισηγήτρια η κ. Φωτεινή Τηλιακού
Οι εισηγήσεις θα είναι  περίπου 10 λεπτες .
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.  

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος 

Φωτεινή Τηλιακού

Υ.Γ.  Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στην Γραμματέα του Συλλόγου, Ντάνη Σαράφογλου

Τηλ. 6937077886  –  Email   reservations@myrtiesboutiqueapartments.gr