Σήμερα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΥΑΚ στα γραφεία της επιχείρησης, από τον πρόεδρο και Δήμαρχο, Δημήτρη Διακομιχάλη, παρουσία εργαζομένων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Προηγήθηκε η παρουσίαση του έργου της επιχείρησης, με ιδιαίτερες αναφορές στην περίοδο μετά το 2021, δηλαδή μετά την αποχώρηση από την προεδρία του Μικέ Ρήγα, αν και ο τελευταίος είχε αναλάβει τα καθήκοντα από την πρώτη μέρα της Δημαρχίας Διακομιχάλη, στα πλαίσια της συνεργασίας με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε έργα εκσυγχρονισμού της επιχείρησης, στην οικονομική της “εξυγίανση”, με ευθείες βολές για προηγούμενες πρακτικές στον οικονομικό τομέα, “ψηφοσυλλεκτικού” χαρακτήρα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά (φυσικά με γνωστούς αποδέκτες των αναφορών), στις ρυθμίσεις των αποζημιώσεων για τα γνωστά ατυχήματα αλλά και άλλες δράσεις και μελλοντικές επενδύσεις. Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους, τα διευθυντικά στελέχη, τα μέλη του ΔΣ και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σύμβουλο του Μαρία Τρουμουλιάρη για την συνεισφορά της στην ΔΕΥΑΚ.

Τέλος έγινε η κοπή της πίτας και ο τυχερός εργαζόμενος που βρήκε το φλουρί, ήταν ο Μιχάλης Κουλιανος, που θα πάρει ως δώρο μια άδεια.

Ακολουθεί το βίντεο με το ρεπορτάζ του Παλμού της Καλύμνου

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video