Εικόνες όπως οι παρακάτω, που είναι από τον περσινό Νοέμβρη, θα επικρατήσουν ξανά στην περιοχή του Φλασκά και συγκεκριμένα στο ύψος του καταστήματος χρωμάτων “Κλήμη”, αφού καμία παρέμβαση δεν έγινε για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την “λίμνη” που δημιουργείται στο σημείο μετά από κάθε νεροποντή, καθώς τα νερά παραμένουν στάσιμα.

Ο φακός του Ν. Μακαρούνα βρέθηκε σήμερα στην περιοχή και κατέγραψε τον χώρο, που με την πρώτη βροχή θα είναι απροσπέλαστος από οχήματα, πολλώ μάλλον από πεζούς, καθώς μέχρι σήμερα δεν έγινε καμία ενέργεια για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, με την αποστράγγιση των νερών από την βροχή.

Οχι μόνο το μείζον θέμα με τις πλημμύρες στον Εμπορικό Δρόμο και γενικότερα σε όλη την πόλη της Καλύμνου δεν προβλέπεται να βρει λύση τα επόμενα χρόνια, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο Γιάννης Ρώτας, αλλά και πολύ μικρότερης κλίμακας προβλήματα δείχνουν να μένουν “στάσιμα”, όπως φυσικά και τα στάσιμα νερά, που θα δυσχεραίνουν την ζωή των κατοίκων του Φλασκά, μια πυκνοκατοικημένη περιοχή αλλά και όλου του νησιού, καθώς είναι πολυσύχναστος δρόμος μια σημαντική οδική αρτηρία που συνδέει την Πόλη με το Χωριό και κάθε φορά που θα βρέχει, ο δρόμος αυτός “θα κόβεται στη μέση”.

Ακολουθεί το σημερινό ρεπορτάζ του “Π τ.Κ.”