Θα μπορούσε να αποτελέσει μια ευχάριστη είδηση για την Κάλυμνο, διευκρινίζεται όμως πως αφορά το λιμάνι της Ρόδου και την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου να προχωρήσει στην απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων σκαφών, ώστε να προχωρήσουν τα γενικότερα σχέδια για την περιοχή, όπως αναφέρει το άρθρο της “Ροδιακής”, που ακολουθεί.

Τη διαδικασία για τα εγκαταλελειμμένα κίνησε, από χθες, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου (Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.) για τα παρατημένα σκάφη στη λιμενική ζώνη, προκειμένου να καθαρίσει ο χώρος και να ξεκινήσει η ανάπλαση της περιοχής, σε συνδυασμό με το έργο που εκτελείται αυτή την περίοδο!

Όπως είχε κάνει σαφές από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ., κ. Βασίλης Βαγιανάκης, αυτός ήταν και ο στόχος τους καθώς αυτά τα «παρατημένα» σκάφη εμπόδιζαν τα γενικότερα σχέδια για την περιοχή.

Έτσι, μετά από όλες τις διαδικασίες που είχε κινήσει το Δ.Λ.Τ.Ν.Δ. το προηγούμενο διάστημα, αυτό είναι το έσχατο μέτρο για την απομάκρυνσή τους.

Πηγή ΡΟΔΙΑΚΗ