Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

ΑΝΟΙΧΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Στις γυναίκες και στους άντρες του νησιού μας, στους εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους εργάτες της θάλασσας, στους κτηνοτρόφους, στους αγρότες, στους συνταξιούχους, στις νέες και στους νέους, απευθύνουμε κάλεσμα υπερψήφισης της ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ, κάλεσμα οργάνωσης και αγώνα.

Με καθαρές κουβέντες, χωρίς περιστροφές και προσκόμματα, απευθυνόμαστε σ όλους εσάς και σας λέμε, μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση ψηφίζοντας Λ.Σ. Ένα ψηφοδέλτιο που το κοσμούν καταξιωμένοι αγωνιστές που χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και σεμνότητα. Αυτή την υπεροχή, μας τη δίνει ο δρόμος του αγώνα ενάντια σ αυτό που φαίνεται αιώνιο. Στη πάλη να κερδίζεις, να αναχαιτίζεις μέτρα, στην προοπτική πως ” το πράγμα μπορεί να γίνει κι αλλιώς “.Καλούμε το λαό του νησιού μας να τα βάλει κάτω και να σκεφτεί πού ήταν όλοι αυτοί που τώρα του χτυπάνε φιλικά την πλάτη και του χαμογελούν στα πανηγύρια και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, όταν αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τις αγωνίες και τα βάσανα του, την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια που τσακίζει κάθε λαϊκό νοικοκυριό.Τι θέση πήραν (αν πήραν) στα λαϊκά προβλήματα, τι πρότειναν, τι απαίτησαν, τι διεκδίκησαν για ουσιαστικά μέτρα στήριξης του λαού.

Όχι μόνο ήταν αμέτοχοι, αλλά επιπλέον πριμοδοτούσαν αυτές τις πολιτικές και ταυτόχρονα, χλεύαζαν όσους έμπαιναν μπροστά και αγωνιζόνταν με όρους σύγκρουσης και διεκδίκησης. Συγκαλύπτουν μάλιστα αυτή τη στρατηγική μέσα από τους Δήμους και τις Περιφέρειες, δίνοντας έναν απολίτικο χαραχτήρα στις τοπικές εκλογές. Αμβλύνουν τα πολιτικά κριτήρια αποθεώνοντας το άτομο, την οικογενειακή και επαγγελματική του κατάσταση, τις δημόσιες σχέσεις.

Το λέμε ξεκάθαρα:οι εκλογές για την τοπική διοίκηση είναι μόνο πολιτικές. Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει διαμορφώσει πλαίσιο στόχων με προτεραιότητα της δράσης της όλα τα μεγάλα προβλήματα του λαού, τοπικά και γενικά, την πάλη ενάντια σε όσους στέκονται εμπόδιο να ζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της εποχής μας, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Το βάρος της απόφασης για τα μικρά και τα μεγάλα, βαραίνει τις πλάτες του καθενός και της καθεμιάς ξεχωριστά.

Σας καλούμε να στηρίξετε τη ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ με ορμή, με νου και καρδιά, για να ανοίξουμε παράθυρο στο φως και πανιά στην ελπίδα.

ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΌΡΔΟΣ

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Λαϊκής Συσπείρωσης Καλύμνου

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος