Ένα διαφορετικό “ματς” διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο, με τους δεκάδες θεατές να προσέρχονται στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Λιμενικού και 5/42 Συντάγματος, με … τις σακούλες τους στο χέρι.

Λιμενικό και Σύνταγμα, αναμετρήθηκαν στο χορτάρι του γηπέδου, κηνυγώντας όχι τη νίκη αλλά την προσφορά στον άνθρωπο, αφού η διοργάνωση έγινε για να μαζευτούν τρόφιμα για την Τράπεζα Αγάπης της Ι. Μητρόπολης.

Δύο ήταν τα τέρματα που σημειώθηκαν στον αγώνα, αφού το ματς έληξε με ισοπαλία 1-1, όμως πολλές ήταν οι σακούλες με τρόφιμα που μαζεύτηκαν από τους θεατές και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους Τράπεζας Αγάπης, παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Παϊσίου, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία των ενστόλων να διοργανώσουν αυτή την ποδοσφαιρική συνάντηση.

Το μοναδικό θέαμα συμπλήρωσαν τα μικρά από τον ΑΣ “Αργοναύτες” που ολοκλήρωσαν την αποψινό γιορτινό απόγευμα με την παρουσία τους στο ενδιάμεσο του αγάωνα.

Συγχαρητήρια πολλά στους εμπνευστές και στα δύο σώματα των ενστόλων, που έδωσαν ένα πολύ μεγάλο να ηχηρό παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης με την πρωτοβουλία τους.