Πάγωσε την τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της 63χρονης Ευαγγελίας Χούλλη, που άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από ξαφνική και σύντομη περιπέτεια με την υγεία της.

Απαρηγόρητος ο σύζυγός της, Σταμάτης Χούλλης, που έχασε την αγαπημένη σύντροφό του, μαζί με την οποίο δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με τρία αγόρια, τον Σταύρο, το Γιώργο και τον Αντώνη και τους χάρισαν 4 εγγόνια.

Μαζί με τον σύζυγό της έστησαν μια επιτυχημένη επιχείρηση, το γνωστό ψητοπωλείο “Το Νόστιμο”, το οποίο παρέδωσαν στα τρία αγόρια τους, όμως και οι δύο σε καθημερινή βάση ήταν δίπλα τους από το πρωί, να στηρίξουν τα παιδιά τους, που τα καμάρωνε να προοδεύουν και να φτιάχνουν τις δικές τους οικογένειες.

Η Ευαγγελία, μια αγαπημένη συμπολίτισσα και υποδειγματική μάνα, θα κηδευτεί αύριο Δευτέρα 20 Μαϊου στις 16:00 στον Ι. Ναό της Υπαπαντής, ενώ η σορός της αείμνηστης θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 11:00 το πρωί και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Μάμαντος.

Στον σύζυγο, στα παιδιά, τα εγγόνια και στους συγγενείς της αείμνηστης Ευαγγελίας Εργά Χούλλη, ο Παλμός της Καλύμνου, εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και συμπαραστέκεται στον μεγάλο πόνο από το χαμό της