Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Το αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας της Καλύμνου και ιδιαίτερα του διευθυντή του σχολείου, για λειτουργία εσπερινού ΕΠΑΛ στο νησί, προώθησε στο Υπουργείο ο βουλευτής Γιάννης Παππάς, το οποίο έγινε δεκτό από την ίδια την Νίκη Κεραμεως και την υπόλοιπη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και θα λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά, καλύπτοντας πλήθος ειδικοτήτων.

Αποδεκτή έκανε το Υπουργείο Παιδείας, την πρόταση του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, για δημιουργία Εσπερινού ΕΠΑΛ στην Κάλυμνο, αίτημα που επίσης έχει εκφραστεί από τους γονείς, τους επαγγελματίες, τους μαθητές και σπουδαστές και τους καθηγητές του νησιού.

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλύμνου, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και στο πρόγραμμα σπουδών θα περιλαμβάνονται ειδικότητες με αντικείμενο την γεωπονία, τρόφιμα, περιβάλλον, εφαρμοσμένες τέχνες, μηχανολογία, ναυτιλιακά επαγγέλματα.

Ο κύριος Παππάς ευχαρίστησε την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, την Υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, τον Γενικό Γραμματέα, Αλέξανδρο Κοπτσή, που για ακόμη μια φορά αντιλήφθηκαν τις ανάγκες και τα αιτήματα των νησιωτών και ειδικότερα των νέων και προχώρησαν σε υλοποίηση τους, δείχνοντας πως η Ελληνική Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στους νησιώτες.  

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος