Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Μια νέα σελίδα ανοίγει για την Ακαδημία Καλύμνου, καθώς ο «αρχιτέκτονας» των ιστορικών στιγμών που έζησε το μπασκετικό σωματείο του νησιού, ο Χρήστος Καλαϊτζίδης, αφήνει τη θέση του στον πάγκο της ομάδας, στον Χρήστο Αβεκλούριο.

Από την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Κάλυμνο ο νέος τεχνικός της Ακαδημίας, ο οποίος παραλαμβάνει τα ηνία της ομάδας από έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία στο τοπικό μπάσκετ, αφού «στα χέρια του» η ομάδα έζησε μοναδικές στιγμές και διακρίσεις, ενώ πριν αφήσει την ομάδα, της χάρισε μια ακόμη διάκριση, με την «στέψη» των εφήβων της Ακαδημίας, πρωταθλητών Δωδεκανήσου.

Όπως αναφέρει η σελίδα 12sports, ο 45χρονος Χρήστος Αβεκλούριος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ακαδημίας Καλύμνου, ο οποίος είπε σήμερα το ”ναι” και μετακομίζει μόνιμα στην Κάλυμνο, αφήνοντας τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, μετά από 9 χρόνια στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η Ακαδημία Καλύμνου, σήμερα προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του νέου κόουτς αναφέροντας τα εξής: «Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (C.B.A.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Αβεκλούριο, ο οποίος θα είναι εκείνος που θα ηγηθεί της ομάδας μας από τη νέα σεζόν.  Ο Χρήστος Αβεκλούριος έχει μακρά παρουσία στο χώρο του μπάσκετ αφού διετέλεσε προπονητής στα τμήματα υποδομής του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος επί εννέα συνεχή χρόνια. Καλώς ήρθες κόουτς».

(Πληροφορίες από 12sports)

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος