Μετά από 20 χρόνια στην Ολλανδία, με έντονη παρουσία στα κοινά, η Πόπη Κουτούζη Vogelzang, αποφάσισε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Κάλυμνος Ενότητα Αναγέννηση”, του υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Μαστροκούκου.

Η Πόπη Κουτούζη Vogelzang, μητέρα δύο παιδιών, επιχειρηματίας στον τομέα του εμπορίου σφουγγαριών και στον τουρισμό, με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και στον τομέα του τουρισμού, δραστήρια ως επαγγελματίας αλλά και ως ενεργός πολίτης. Συμμετέχει σε πολλούς συλλόγους και σωματεία, στο Λύκειο Ελληνίδων, στο Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, όπως και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Καλύμνου, δηλώνει το παρόν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και μίλησε στο φακό του Παλμού της Καλύμνου για τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της, που την οδήγησαν να “εμπλακεί” για μια ακόμη φορά στα κοινά.

Δεν είναι πράγματι η πρώτη φορά που συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού το 2019 ήταν υποψήφια με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου στην περιφερειακή ενότητα Καλύμνου και είχε συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό ψήφων. Σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές η Πόπη Κουτούζη αποφάσισε να διαθέσει τον εαυτό της και την διάθεσή της για προσφορά, στον τομέα του Α’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς εντοπίζει τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο και είναι έτοιμη να προσφέρει όπου της ζητηθεί, ώστε να βρει η Κάλυμνος “τον βηματισμό της” και να μπει σε μια τροχιά ανάπτυξης. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες της στον τομέα ειδικά του τουρισμού, θεωρεί πως της δίνουν τη δυνατότητα να συνεισφέρει στο να ξεπεραστούν όλα τα “κακώς κείμενα ” και να μπορέσει η Κάλυμνος ν έχει τη θέση που της αξίζει στην περιοχή.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα δήλωσε στο φακό του Παλμού της Καλύμνου η Πόπη Κουτούζη Vogelzang:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video