Τρίτος κατά σειρά μίλησε στην πλατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Διακομιχάλης, μια ομιλία με ένταση, παλμό και …πολλά βίντεο, όπως οι προηγούμενες.

Ο Δήμαρχος μέσα από την ομιλία του για μια ακόμη φορά, “επιτέθηκε” στις αντιπολιτεύσεις, για την τακτική τους ότι “σαμποτάρισαν” την δημοτική αρχή, αφού δεν είχε πλειοψηφία.

“Εξ απαλων ονύχων” προσέγγισε τις άλλες αντιπολιτεύσεις, ενώ για μια ακόμη φορά στόχευσε στην ομάδα του Γιάννη Γαλουζή, μάλιστα μέσα από βίντεο, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει συνοχή και δεν θα μπορέσει να διοικήσει τον Δήμο.

Στη συνέχεια ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, παρουσίασε την σειρά των έργων που δρομολόγησε η σημερινή δημοτική αρχή, όπως οι Μύλοι, το Δημοτικό στάδιο, τις μελέτες για την αντιπλημμυρική και αντιολισθητικη προστασία της πόλης της Καλύμνου , την εξυγίανση και τα έργα της ΔΕΥΑΚ, την δρομολόγηση του έργου εγκατάστασης του δεματοποιητή για να σταματήσει να καπνίζει η χωματερή, όπως και την κοινωνική πολιτική που εφάρμοσε και εξήγγειλε πρόσφατα.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Διακομιχάλης, τόνισε πως η παράταξη του μπορεί να προσφέρει στο νησί την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την πρόοδο και ολοκλήρωσε παρουσιάζοντας του υποψηφίους που απαρτίζουν τον συνδυασμό του.