Με ανακοίνωσή της η Παράταξη του τ. Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή, δηλώνει πως δεν θα συμμετάσχει στην αποψινή συνεδρίαση του Δ.Σ. καταγγέλλοντας την Δημοτική Αρχή για προσπάθεια απαξίωσης του οργάνου και των συμβούλων, καθώς θεωρεί αναίτιο το κατεπείγον της σύγκλησης.

Ακολουθεί το δ.τ. της παράταξης:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΝΕΑ  ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ,27/12 /202

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να απαξιώσει πλήρως το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους ,εμείς ως παράταξη δε θα σταθούμε αρωγοί της. Σήμερα Δευτέρα 27/12/2021 έχει προγραμματίσει  Δημοτικό Συμβούλιο για θέματα όπως :

  • Έγκριση 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Καλυμνίων οικονομικού έτους 2021 -πριν από λίγες ημέρες ψηφίσαμε άλλη αναμόρφωση.
  • Καθορισμό αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου για χειρισμό υπόθεσης μηνυτήριας αναφοράς κατά Δημάρχου Καλυμνίων. Ο Δήμος διαθέτει δύο δικηγόρους και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αναθέσει υπόθεση σε εξωτερικό δικηγόρο.
  • Έκφραση σύμφωνης γνώμης επί του αιτήματος……
  • Ενημέρωση για την χρήση από το Λιμενικό Σώμα μισθωμένου κτιρίου…

Ως παράταξη θεωρούμε ότι τα ανωτέρω θέματα και τα υπόλοιπα του πινακίου δεν έχουν χαρακτήρα επειγόντων και θα μπορούσαν να συζητηθούν σε χρόνο καταλληλότερο και όχι τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.   

Για την παράταξη

Ο επικεφαλής

Ιωάννης Γαλουζής

τ. Δήμαρχος Καλυμνίων