Η επίσημη ανακοίνωση συμμετοχής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στις εκλογές του Οκτωβρίου, έγινε απόψε, με συνέντευξη που παραχωρήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο πάνελ ήταν ο επικεφαλής Σάκης Χούλλης και τα μέλη της παράταξης, Μάρκος Σκόρδος και Σακελλάρης Μαϊλλης, ενώ είχε προγραμματιστεί να παρευρίσκεται και ο καθηγητής χημικός και μέλος της Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, Γιάννης Μάγγος, που δεν μπόρεσε για προσωπικούς λόγους, και έγινε η παρουσίαση των βασικών θέσεων της παράταξης, θέσεις που θα ανταποκρίνονται στις ελπίδες του λαού της Καλύμνου, για ένα νησί χωρίς τα χρονίζοντα προβλήματα, που ταλαιπωρούν τη ζωή των κατοίκων του νησιού.

Ο επικεφαλής της παράταξης, έκανε κάλεσμα για τις επερχόμενες εκλογές, για να γίνουν “το έναυσμα μιας νέας μάχης ,ενός νέου καλέσματος “αγώνα για τις ανάγκες των πολλών” όπως λέει και το σύνθημα μας. Με εφόδιο το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα που μπορεί να βγει από την κάλπη της 8ης Οκτώβρη, που είναι η αποφασιστική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αιγαίο , στο Δήμο και στην Περιφέρεια.”

Τόνισε ο Σ. Χούλλης την αναγκαιότητα “να δυναμώσει τώρα αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για να εκλεγούν περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι, που θα αποτελέσουν στήριγμα στον αγώνα του λαού για τα δικαιώματα του, που θα ασκούν πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση ,που θ ανοίγουν την προοπτική ακόμα και αύριο να αλλάξουμε βιβλίο και όχι απλά μία σελίδα”.

Άσκησε αυστηρή κριτική στον σημερινό Δήμαρχο, επισημαίνοντας πως ενώ είναι στην εξουσία τα τελευταία χρόνια, ακόμα συζητά για τα ίδια προβλήματα, σαν να ήταν μόλις χθες. Ιδιαίτερη κριτική άσκησε στην αναποτελεσματικότητα με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και το γεγονός ότι τώρα μιλά για την Δεματοποίηση, ενώ τα προηγούμενα χρόνια δεν έκανε ούτε καν αναφορά, ενώ χρησιμοποιεί “την καραμέλα” της απλής αναλογικής ως δικαιολογία για την έλλειψη πολιτικής βούλησης.

Την συνέντευξη έκλεισε το μέλος της παράταξης, Μάρκος Σκόρδος, ο οποίος ανακοίνωσε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η παράταξη θα παρουσιάσει τους υποψηφίους που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Οκτωβρίου και θα καλύπτουν όλο το φάσμα της κοινωνιας.

Όλη η συνέντευξη της ΛΣ Καλύμνου στο βίντεο που ακολουθεί:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video