Η Μαρία Τρουμουλιάρη και ο Γιώργος Σφουγγαριστός, μιλάν στο φακό του Παλμού της Καλύμνου, για τα προβλήματα που παρουσιάζονται με την ύδρευση των σπιτιών στα ψηλώματα του Αγίου Χαραλάμπου στο Χωριό, τα οποία οφείλονται στις εργασίες που γίνονται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως εγκαταστάθηκε νέα δεξαμενή στην περιοχή, ώστε να σταματήσουν τα προβλήματα που διαχρονικά αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, αφού η πίεση δεν επαρκούσε για να υδρεύονται κανονικά τα σπίτια. Οι διακοπές του νερού τις δύο τελευταίες ημέρες οφείλονται στις δοκιμαστικές λειτουργίες που γίνονται μετά την κατασκευή της νέας δεξαμενής και λόγω του πεπαλαιωμένου δικτύου, το οποίο παρουσιάζει προβλήματα και αντικαθίσταται κάθε φορά. Όπως δήλωσαν οι δύο εκπρόσωποι της εταιρείας, τα προβλήματα αυτά θα εξαλειφθούν τις επόμενες ημέρες και ζήτησαν την κατανόηση των κατοίκων, καθώς αυτή η παρέμβαση γίνεται για να εξαλείψει ένα μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή που ταλάνιζε τους κατοίκους επί δεκαετίες.

Ολοκληρώνοντας η Μαρία Τρουμουλιάρη ανακοίνωσε πως τελικά ολοκληρώθηκε η αποζημίωση της οικογένειας Ιακώβου για το θανατηφόρο ατύχημα πριν πολλά χρόνια και τόνισε πως εντός των ημερών ο Δήμαρχος θα προβεί σε σχετικές δηλώσεις.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα δήλωσαν στο φακό για το πρόβλημα στην περιοχή:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video