Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Η “νεαρή” δημοτική σύμβουλος, από τα έδρανα του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλύμνου, “ανοίγει πανιά” για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αφού σήμερα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, του Γιώργου Χατζημάρκου, στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η οικογένεια Κάτρη θα “μοιραστεί” ανάμεσα στους δύο βαθμούς στις εκλογές του Οκτώβρη, αφού εκείνη θα είναι υποψήφια στον Β’ βαθμό και ο θείος της, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Η κ. Κάτρη, οικονομολόγος, επιχειρηματίας και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καλύμνου, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Η νησιωτικότητα είναι ένα γνώρισμα με διπλή όψη· αφενός την απαράμιλλη ομορφιά του τόπου μας και τον αδάμαστο χαρακτήρα των  ανθρώπων του και αφετέρου μια δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα, με ιδιαίτερες και μοναδικές προκλήσεις για κάθε νησί μας.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπό την ηγεσία του Γιώργου Χατζημάρκου φροντίζει με επιτυχία για την ανάδειξη της πρώτης πτυχής και την αντιμετώπιση της δεύτερης, χωρίς να διστάζει να αναλαμβάνει ευθύνες που αρκετές φορές δεν του αναλογούν.

Αυτό το έργο μόνον εύκολο δεν είναι, παρότι η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα του Γιώργου Χατζημάρκου και της ομάδας του μπορεί να αφήνουν άλλη εντύπωση.

Πεποίθηση μου είναι ότι η αγάπη για τον τόπο μας και η έγνοια για την πρόοδο του δεν γίνεται να μένει μόνον στα λόγια αλλά πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις.

Το κάλεσμα του Γιώργου Χατζημάρκου, ενός ανθρώπου μάχιμου και αποτελεσματικού που εκτιμώ και σέβομαι βαθύτατα,  αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και ευελπιστώ να αποτελέσω ένα άξιο μέλος της ομάδας του.

Συμμετέχω στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, απολύτως συνειδητοποιημένη για τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας και  με μοναδικό κίνητρο την ανάπτυξη των νησιών μας και την ευημερία των ανθρώπων μας.»

Βιογραφικό

Η Αναστασία Κάτρη είναι οικονομολόγος, επιχειρηματίας και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καλύμνου.

Γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1993 και είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά του Κώστα Κάτρη και της Ειρήνης Ρωσσιάδου.

Σπούδασε στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί σε λογιστικό γραφείο, προτού επιστρέψει στην Κάλυμνο για να ασχοληθεί με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, που έχουν ως κύριο αντικείμενο την εμπορία υγρών καυσίμων και έτοιμου σκυροδέματος.

Το 2019 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές, στις οποίες ο Καλυμνιακός λαός την τίμησε με την ψήφο του αναδεικνύοντας την σε δημοτική σύμβουλο, θέση την οποία υπηρετεί έως σήμερα.

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος